Herhalingscursus BHV, gegeven volgens de richtlijnen van het NIBRA en het Oranje Kruis.

Als u bij ons de opleidingscursus Bedrijfshulpverlener hebt gevolgd, krijgt u van ons tijdig een oproep voor de herhalingscursus. Deze BHV herhaling trainingen worden ieder jaar gegeven en in een tijdsbestek van 4 uur zorgen wij ervoor dat uw BHV-certificaat geheel actueel en geldig blijft. Dit dagdeel kan naar wens worden ingevuld in de ochtend-, middag- of avonduren en beslaat zowel het Eerste Hulp-gedeelte als het Brand-gedeelte. De nadruk bij deze BHV herhalingscursussen ligt op de praktijk. Immers, uw boek kunt u altijd zelf bestuderen maar oefenen is niet altijd mogelijk. 

Ook als u niet bij ons uw BHV-certifcaat hebt behaald, is het mogelijk deel te nemen aan onze herhalingscurussen. Hieraan zijn geen meer-kosten verbonden en zodra u eenmaal hebt deelgenomen, krijgt u uiteraard ook ieder volgend jaar ter herinnering een nieuwe oproep (eenmalig dient u ons een kopie te zenden van uw huidige BHV-certificaat cq. herhalingspas of deze te overhandigen aan een van onze instructeurs tijdens de cursus).

 

Overigens hoeft u niet eens te wachten op een herhalings oproep en kunt u zelf uw naam opgeven via ons inschrijfformulier op een voor u geschikte datum. Een herinnering krijgt u sowieso van ons.

Reanimatie in de praktijk

 

Meer informatie over de Arbo, kijk op http://www.arbo.nl/