Cursussen speciaal voor u, als bedrijf, stichting, instelling of vereniging op maat gemaakt.

Behalve ‘standaard’-cursussen, kunnen wij ook lessen en cursussen aanbieden die geheel voor u, als bedrijf, stichting, instelling of vereniging op maat zijn gemaakt.

Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van specifieke thema’s in de cursus, zoals Eerste Hulp aan kinderen in een BHV-cursus of een complete BHV-cursus met de standaard-reanimatie inbegrepen, maar inclusief een ‘extra’ AED-training, zodat u geheel met de nieuwste materialen kunt werken en zodoende nog betere hulp kunt verlenen, waar dat nodig mocht zijn.
 

Cursussen op maat houdt bij ons ook in: Als u dat wenst bij u op locatie, op data die niet door ons zijn vastgesteld, maar waarbij u aangeeft welke data voor u het beste uitkomen en waarbij wij alles op alles zullen zetten om deze data te realiseren.

 

Dit geldt voor groepen vanaf minimaal 12 tot maximaal ca. 20 deelnemers, afhankelijk van de soort cursus.

Helaas kunnen wij deze service niet bieden voor individuele deelnemers.


Opleidingsmogelijkheden:


Behalve de complete cursus Bedrijfs Hulp Verlening (BHV) en de daarbij behorende herhalingcursussen BHV, hebben wij als voorbeeld de volgende mogelijkheden:

  • Cursussen die opleiden tot het officiële diploma Eerste Hulp bij Ongelukken.
  • Cursussen reanimatie inclusief AED.
  • Cursussen AED (voor deelnemers die reeds in het bezit zijn van het diploma reanimatie)
  • Lessen, cursussen c.q. thema-avonden Eerste Hulp aan Kinderen. Deze lessen kunnen beknopt worden gegeven, puur ter informatie en lering tot en met opleiden tot officiële certificaten en/of diploma’s. De inhoud van deze cursussen is ook geheel toegesneden op de status van certificering die voor uw organisatie nodig is.
  • Cursussen en/of lessen sportletsels. Deze lessen kunnen geheel op maat worden aangeboden aan juist uw (sport)vereniging of organisatie. Preventie van blessures en de eerste hulpverlening staan hierbij centraal. Wat moet u doen en wat moet u juist niet doen, als zich een ongeval op het sportveld voordoet? Deze les/cursus kan beknopt worden verzorgd op bijvoorbeeld één avond, maar ook uitgebreider, bijvoorbeeld inclusief praktijk in het aanleggen van de meest voorkomende verbanden.


Daarnaast kunnen wij ook praktijkoefeningen voor u verzorgen, desgewenst bij u op locatie. Hierbij kunt u denken aan ontruimingsoefeningen, de bestrijding van brand en daarbij vooral: Hoe goed te handelen met het oog op de eigen veiligheid en dat van andere mensen en aan het oefenen op risico-situaties die voor uw bedrijfsbranche zouden kunnen gelden.
 

Heeft u nog andere wensen op het gebied van veiligheid, Eerste Hulp en brandbestrijding en preventie, dan kunt u ons dit altijd laten weten. De kans is groot dat wij u een geschikt pakket(je) aan lessen en/of een specifieke cursus kunnen aanbieden.


Net als voor alle andere ‘algemene’ cursussen geldt ook hierbij: De cursussen leiden gericht op voor het doel waarvoor deze zijn samengesteld, tegen een gunstige prijs.


Voor meer informatie over uw specifieke wensen kunt u ons formulier "Vragen" op deze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.